Werkzaamheden

Wij zijn een administratiekantoor welke zicht richt op het MKB (salarisadministratie en aangiftes) en op aangifte van inkomstenbelasting voor particulieren.

Wij werken met abonnementen, afgestemd op de wensen van cliënt. Op deze manier weet u exact waar u aan toe bent. Als u dat wenst, kunnen wij ook werkzaamheden tegen uurtarief verrichten, wij spreken dan van tevoren wel een budget af. Een vanaf prijs is lastig te noemen, maar u kunt zich voorstellen dat wij concurrerend kunnen zijn juist vanwege de tijdswinst met onze digitale afhandeling.

Wij werken met een digitaal systeem, waar u als cliënt facturen per app of pc in kunt zetten. Ik voer de administratie, u geeft aan wat u wilt ontvangen. Veelal zullen dat alleen de jaarcijfers zijn. Maar het kan, zeker voor startende ondernemers, ook fijn zijn elk kwartaal een advies te ontvangen.

De salarisadministratie gaat via een eigen inlog, waaruit u de documenten op kunt halen. Werknemers kunnen desgewenst ook een inlog krijgen, waarmee jaaropgaven en salarisstroken op elk gewenst moment opgevraagd kunnen worden. Ik hou voor u de CAO in de gaten. Zelfs een stukje HR is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen welke per app aangevraagd kunnen worden.